Company Logo

                      Dort pro vítěze.  

 

  Minulý kroužek byl 22. 10. 2019 na Jihlavě 10, kde do revíru vysadili kapry. Už bylo vyhlášeno, kdo vyhraje, ten dostane celý dort. druhé a třetí místo obdrží jako ceny krmení. Den před kroužkem se Milan jel podívat, jak to bere a zprávy byly pozitivní.

Ceny pro nejlepší rybáře.

Rybáři tam chytali hodně kaprů i když menších. Tak jsme na stránky vložili souřadnice a druhý den hurá k vodě. Tam jsme dorazili v 16.00h a hned jsme nahodili. Kdo nachytá nejvíce, tak vyhraje dort, který každý viděl před závodem a inspirace byla velká. Jak už to tak bývá, jeden den ryby berou a druhý ne.

Václav v akci.

Místní rybáři říkali, že to není možné, včera chytali rybu za rybou a dnes nic. Ani nám se moc nedařilo, i když jsme chytli pár kaprů, plotic, cejnů a jelců, nebyla to žádná sláva. Závod se blížil ke konci a rozjetého Laďu ještě z posledního kola ligy, neměl šanci nikdo přechytat, dort byl jasný, druhé místo vybojoval Václav a třetí místo Tonda, kteří dostali krmení od rybářských potřeb „Pod Hladinou Třebíč‘‘ kterým děkujeme za podporu.

Ivan dohlíží na Honzíka.

První cenu věnoval do klubových závodů Feeder klub Třebíč. Laďa si dort neodnesl domů, ale kamarádsky se rozdělil ze všemi účastníky závodu. Ryby sice moc nespolupracovaly, ale tečka byla sladká.                                                  

                                                                                      Dortu zdar Feeder Klub Třebíč

Zavodní pole hlídal i pes.

Milan dohlíží na mladého rybáře.

Honza chytal poslepu.

Martin se snažil vyhrát dort.

Ondra lov na položenou.

Tonda se také snažil.

Lenka, musela klukům ukázat jak vypadá kapr.

Jeden z Tloušťů

Erik a Ivan počítají výsledky.

První Laďa, druhý Václav a třetí Tonda. 

 



Breadcrumbs


created by Pavel Svoboda, © 2012.