Company Logo

16.2.2019 Výlet na veletrh FOR FISHING

 

Ani letos jsme nevynechali naši tradici a to výlet na rybářský veletrh for fishing který se koná v Praze. Odjezd jsme měli naplánovaný na sobotu v 7 hodin ráno od Penny směrem na Velké Meziříčí. Před sedmou jsme se všichni sešli na parkovišti, nastoupuli jsme do auta a vyjeli jsme. Už od rána jsme se všichni těšili na stánky a novinky na veletrhu. Ovšem co by to bylo za výlet do Prahy, kdybychom se po cestě nezastavili do restaurace U Rybyček. Něktěří si pochutnávali na vynikajících rybách, či polévce a jiní si objednali hranolky.

 

 

Jakmile všichni dojedli vydali jsme se opět na cestu. Za chvíli jsme byli v Praze, museli jsme být trpěliví kvůli většímu provozu u výstaviště, ale za chvíli už jsme zaparkovali auto a šli jsme k bráně. Během pár minut jsme měli vystátou frontu a už to bylo. Hned nás zajímalo kde je stánek Maver, kde prodával i náš vedoucí Laďa Oliva. Spojili jsme se s ním přes telefon a vyrazili přesně tím směrem. Stánek měli opravdu pěkný a hned jsme si u nich koupili několik věcí, náš mládežník Martin si tam hned koupil nový feedrový prut.

 

 

 

Po zastávce u Maveru jsme začali procházet ostatní haly se stánky, ovšem všude nebyly jen stánky, bylo zde třeba i obrovské akvárium s mnoha druhy ryb, které tu bylo i minulý rok.

 

Čas plynul, měli jsme prošlích čím dál více stánků. Blížila se doba oběda a naše břicha potřebovala doplnit tak jsme se šli zeptat Laďi kde jsou stánky s občerstvením. Všude byly samozřejmě fronty, tak jsme si počkali na svá jídla a když jsme byli najedení trochu jsme se rozdělili, tak jsme chodili po skupinkách a kupovali různé věci. Potom jsme se znovu našli a od té doby už jsme chodili spolu. Když se přibližovala doba odjezdu sešli jsme se všichni u stánku Maver a dostali jsme rozkaz v 16:00 zpátky na tom místě, tak jsme se naposled rozešli vrátit se pro věci které jsme si nechali na konec. No a když nadešel čas odjezdu, sešli jsme se a šli k autu. Po cestě nazpátek byla na některých vidět únava z celého dne na nohách a to se za krátko projevilo i spánkem některých jedinců. Před Velkým Meziříčím jsme se naposled zastavili na jídlo k McDonald’s.

 

Najedli jsme se a zanedlouho jsme byli v Třebíči. Rozloučili jsme se a to byli poslední okamžiky našeho krásného výletu, na který už se těšíme zase za rok.

 

 

Vybírání nástrah na sumce na soustředění do UH.

 

Nakupování u firmy Maver.

Tonda 



Breadcrumbs


created by Pavel Svoboda, © 2012.