Company Logo

Profíci ve Feeder klubu 

 

Pro zpestření zimních vycházek jsme si do klubu pozvali dva profesionální porybné, a to Pana Chlebouna a Pana Loukotu, kteří dětem přednášeli a odpovídali na jejich dotazy. Pánové vysvětli celý rybářský řád a poté nám vyprávěli, co obnáší za povinnosti funkce porybného. Dostali jsme se i k téma, jak se jedná v případě porušení rybářského řádu a jaké přestupky jsou nejčastější.

 

 

 Do debaty se zapojily i děti svými dotazy, například lov z loďky, hlubinná přívlač a podobně. Nás starší zajímala spíše problematika bivakování u vody. Odpověď nás nepotěšila, pokuta za bivakování u vody sahá do výše až 5000 Kč. Toto oznámení taky zkřížilo naše noční výpravy s dětmi a určitě nejsme jediní.

 

 

 Myslím si, že pro všechny přítomné byla přednáška velice poučná a užitečná pro další vycházky k vodě, děti si také uvědomily, že porybní jsou normální lidi jako my, a jestliže máme vše v pořádku a neporušujeme žádný předpis, tak se jich nemusíme bát. Na závěr chceme určitě poděkovat Panu Chlebounovi a Panu Loukotovi, že si na nás udělali čas a s chutí přijeli za námi. 

 

                                                                                        Erikxon

 

 

 

 

 



Breadcrumbs


created by Pavel Svoboda, © 2012.