Company Logo

Zimní spánek naších feederových prutů

 

Pruty pomalu jistě uloženy k zimnímu spánku a naše aktivita se přesunula na klubovnu v DDM – Třebíč, kde máme azyl přes zimu. Další naše aktivita v zimním období je bowling, a tak Láďa zašel na bowling ke Kmotrovi a domluvil dvě dráhy. Minulí rok také domlouval dráhy a po příchodu nám řekli, že tam nic nemáme zamluvené. Letos dostal znovu důvěru, aby to napravil.

Po příchodu na bowling tentokrát to vše klaplo a dráhy byly naše. Samozřejmě, že Láďovi se patřičně poděkovalo, že to na podruhé zvládl na jedničku. Po přezutí do bowlingové obuvi se šlo na věc. Rozdělili jsme se na dvě poloviny a začalo se hrát. Po dohrání prvního kola bylo občerstvení.

 

Další rozlosování hráčů, bylo podle umístění v první hře. První tři nejlepší z každé dráhy hráli v dráze A o přeborníka bowlingu 2019 a ostatní v dráze o umístění v dráze B. Boj to byl velký o každý bod, každý chtěl vyhrát. Umístění prvních bylo následovně třetí byl Dan Homola druhý Honza Kaváč a výtěz klání 2019 a přeborník klubu se stal Laďa Oliva.

Po bowlingu jsme si dali večeři, naplánovali další akce na zimní období a hlavně odjezd na letní soustředění do UH na které se neskutečně těšíme.

                                                                                  Feeder Klub Třebíč

 



Breadcrumbs


created by Pavel Svoboda, © 2012.